Enguany, hem canviat una mica que ja teníem acostumats amb tants anys fent la “Panada feresta” on es demostraven les vergonyes de la nostra tradició culinària.

Per tant, sabíem que ho posàvem difícil amb la panada més polida, més perfecta i referent per a tots els mallorquins. A Facebook ho hem fet amb les votacions dels usuaris, amb l’Instagram ha estat una mica més complex. A Instagram, hem capturat totes les panades (Que Déu n’hi do!), i les hem enviat a n’en Pep Magraner, president del Gremi de pastissers i forners de les Illes Balears (Moltes gràcies, Pep!!! I perdona per saturar-te! ha ha ha). Ell amb tota la paciència del món ens ha fet un llistat de les que trobava més polides.

Per tant, com sempre, vista la massivitat de propostes d’aquest concurs, ens veim obligats a triar més guanyadors. Posau-vos en contacte amb nosaltres per les xarxes socials corresponents.

Un any més, moltíssimes gràcies a tothom!!! Hem tornat a omplir les xarxes de panades, de tradició mallorquina, demostrant que és un costum molt viva i present socialment! I encara que molts no ho cregueu, estam fent pressió a la resta per a què també s’hi posin a fer les seves he he he.
Molt agraïts de la vostra participació, de veres, GRÀCIES!

Author Melicotó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *