Atenció al client

Si aquesta pàgina no et resol els teus dubtes, telefona a la nostra oficina: 871 934 438
De dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores – 17.00 hores a 20.00 hores.

Quina és la meva talla?

Per saber quina talla t’has de demanar, pots consultar a la descripció del producte on surten les mides de l’ample i l’alçada de la prenda.

Recomanacions abans de fer la comana

Demana amb antelació: el temps de lliurament que pot variar entre els 2-5 dies laborables de mitjana. A vegades, sempre previ avís, alguna comanda pot demorar-se fins a un màxim de 15 dies. A causa de problemes tècnics amb l’enviament
  • Comprova que la talla escollida és la correcta. En el mateix producte trobaràs una guia on tens tota l’ajuda necessària per comprovar la mesures de les nostres camisetes i comparar-la amb les teves. Si així i tot tens dubtes crida’ns. Volem que tinguis la camiseta perfecta!
  • Informa’t sobre les condicions d’enviament. El preu que apareix és el de la camiseta, però a més hauràs d’afegir les despeses d’enviament. Recomanem posar una adreça en la qual segur troba algú per rebre el paquet.

Quant trigarà la meva comanda?

El temps de lliurament que pot variar entre els 2-5 dies laborables de mitjana. A vegades, sempre previ avís, alguna comanda pot demorar-se fins a un màxim de 15 dies. A causa de problemes tècnics amb l’enviament. Si necessites la comanda per a una data propera recomanem demanar-la amb suficient antelació, o almenys indicar-nos en les observacions (just abans de finalitzar la comanda) per quan les necessitaries. Ens preocuparem per tenir-les a temps.

Quines formes de pagament acceptau?

Pots pagar les teves comandes d’una manera còmoda i amb total seguretat:

  • Pagament segur amb targeta de crèdit o dèbit mitjançant la plataforma segura de CECA.

Com sé que he realitzat correctament la meva comanda?

Quan finalitzis la teva comanda s’enviarà un correu electrònic de confirmació al correu que ens has facilitat amb els productes seleccionats, si per casualitat tens alguna dada errònia o t’has equivocat en demanar pots cridar-nos per corregir la teva comanda o enviar-nos un email a info(a)melicoto.com, això si, has d’avisar-nos amb 24h d’antelació. Si no trobes el correu mira a la safata de correu brosssa.

Quant costen les despeses d’enviament?

  • A l’estat Espanyol (excepte Illes Canaries, Ceuta i Melilla): 6,00€ o 7,50€ segons el pes de la comanda. Enviem a través de Correos Express, en la seva opció de correu certificat, si no troba a ningú a casa et cridaran per concretar una manera de rebre el paquet.
  • Pots recollir la teva comanda gratuïtament a la Botiga Melicotó.
  • No tenim especificat cap tarifa per a països estrangers, però consulta’ns que sempre trobem una solució!

M’he equivocat de talla i m’agradaria canviar la meva camiseta

Per canviar la camiseta ens pots enviar de nou el paquet a l’adreça del remitent, o acostar-te a la nostra Botiga Melicotó i la canviarem sense cap problema. Crida’ns: 871 934 438. Les despeses d’enviament corren per part del client.

Puc cancel·lar la meva comanda?

Clar que sí, disposa d’un termini de 24 hores des de la realització de la comanda per sol·licitar l’anul·lació del mateix. Per sol·licitar l’anul·lació has d’enviar un email info(a)melicoto.com especificant el Nº de comanda. En qualsevol cas pot cridar-nos al 871 934 438 per comprovar si encara és a temps de cancel·lar-ho.

Quina tècnica d’impressió utilitzeu?

Tota la nostra roba és fa mitjançant la tècnica de serigrafia, brodat o vinil tèxtil.

Com he de rentar les meves camisetes?

És altament recomanable rentar les peces segons 3 regles bàsiques:

  • Rentar sempre amb Aigua freda (30º). Rentar-ho amb aigua calenta pot fer que la camiseta encongeixi o la impressió perdi qualitat.
  • Rentar, planxar i assecar amb la camiseta del revés. És a dir, l’estampació cap a dins.
  • No utilitzar assecadora. L’assecadora castiga el cotó i els colors, fent que les peces durin menys. Això és en general per a qualsevol marca de roba.

Són els vostres productes originals?

Tots els dissenys i il·lustracions són únics i originals. Estan fets per Javi Torrado, Robert Campillo i Jaume Vich. Tres dissenyadors / Il·lustradors mallorquins amb una llarga experiència en el camp.

Tenc una botiga, i vull vendre els vostres productes

Contacta amb nosaltres al telèfon 871 934 438 o per mail a info(a)melicoto.com